BROTESTÁNSOKK ÚJRATÖLTVE


Idén is folytatódik a Brotestánsokk, azaz a tatai refisek blogja. Olyan srácok-lányok vagyunk, akik szeretik hallatni a véleményüket. Akik nem férnek a bőrükbe, és mindenképp közölni akarják a nagyvilággal, hogy mit gondolnak róla. Szeretünk írni, kritizálni. Célunk az, hogy érdekes, izgalmas, vagy akár vitaindító cikkekkel borzoljuk a kedélyeket, tartalmas beszélgetéseket idézzünk elő. Szeretnénk, ha a Brotestánsokk egy olyan hely lenne, ahol bárki szabadon megírhatja a véleményét (persze csak kulturált formában).
Tavaly indultunk
Bagdán Eszter tanárnő segítségével és Angyal-Cseke Csaba vezetésével. Sok érdekes cikk született ez alatt az egy év alatt. Sok munka, odafigyelés és szeretet (és cseppnyi elégedetlenkedés) van a szövegekben. Innen is szeretném megköszönni a tanárnőnek, Csabának és a többi már elballagott szerkesztőnek a sok munkát és azt, hogy az érettségire való felkészülés mellett is vállalták ezt a feladatot! További sikeres éveket kívánok mindannyiuknak. (A már elballagott Brotestánsokat a Tiszteletbeli Brotestánsokknál találjátok.)
Rengeteg tapasztalatot szereztünk az előző tanévben, idén pedig próbálunk fejlődni. Blogunk hamarosan egy arculatváltáson fog átesni, hogy még diákbarátabbá tegyük az oldalt. A rovatoló fül megszűnik, helyette bejegyzés-sorozatokat fogunk rendszeresíteni. Facebook-oldalunk mellett már van egy Instagram-profilunk is, amely szintén a nagyérdemű informálására szolgál majd. Rengeteg tervünk van azzal kapcsolatban, hogy hogyan tehetnénk a munkát gördülékenyebbé, egyszóval bizakodóan állunk az új tanévhez. Szeretnénk azonban a kedves Olvasók, vagyis a TI segítségeteket is kérni. Leginkább úgy tudtok minket támogatni, ha aktívan részt vesztek a közösségben, akár egy komment, akár egy megosztás formájában. Minden visszajelzésre szükségünk van, hiszen így tudunk igazán fejlődni.
Örömmel tölt el, hogy idén is dolgozhatok a blogon. Kívánom, hogy legalább ennyi örömmel teljen nektek is ez a tanévetek! Isten áldásával!

                                                                                                           Venczák Szonja                                                                                                                                              főszerkesztő

Megjegyzések

Legmenőbb brotestálások