KÖZHELY-ÖNTŐ

Sziasztok, kattintgatók!


Mi protestánsok… Akarom mondani: brotestánsokk vagyunk! Avagy a tatai refisek egy kis csapata, akik időről időre jelentkezni, vagyis inkább brotestálni fognak ezen a felületen. 

Fotó: Hancsicsák Kata

Kimondom:
„Megalakult a tatai refis gimisek blogja!”
Ez az első hír, amelyről tudósítunk, ez a jó hír, a ma evangéliuma. Áldjuk hát Istent azokért, akik majd néha valamit idefirkantanak, vagy inkább idepötyögnek nektek. Külön köszönet főleg annak a magát megnevezni nem kívánó, kiváló brotestánsnak, akinek eme szellemes nevet köszönhetjük!

Bízunk benne, hogy a fénysebességgel (300 000 like/secundum!) száguldó századunk fiataljai – Igen, Ti, kedves tesák, brók, véreim… stb. – a világháló hatalmas tengerében úszkáló halacskákat szívesebben fogdossátok ki a selfiebot végére tűzhető horgaitokkal, mint mondjuk a papirusztekercseket a Kr. e. II. évezredből… Ennek érdekében mi mindent (és mi mindent!) megteszünk, elhihetitek.

Miért van ez az egész cirkusz? Mert van néhány tehetséges bohóc, aki nem csak szórakoztatni szeretne Titeket, hanem megmutatni nektek, hogy mennyire Király (…tudod: a Pécselyi…) refisnek lenni. Kik ezek a bohócok? Itt megtalálod!

És, hogy ne kelljen a drága időt elvenni a matematika és egyéb nyalánkságok feneketlen mocsarába teljesítendő expedícióktól, írtunk egy oldalt az arckönyvbe (szép magyar népi nevén: fészbúkra), hogy egy kattra ránk tudjatok kattanni. 

Értetek vagyunk, tehát olvassatok minket, és ha tetszik, amit írunk, induljon az a lájkroham, és osszatok minket ezerrel, hogy mások is olvashassák, milyen refinvonalasan brotestálunk.

Te is írhatsz nálunk, légy Te is brotestáns! Keress minket a suliban vagy dobj egy üzit az elektronikus postaládánkba: brotestansokk@gmail.com



Angyal-Cseke Csaba
főszerkesztő

Megjegyzések

Legmenőbb brotestálások